Niinhän se on arvon pulliaiset. Joulu tekee tuloaan! Itse odotan kovasti joulua, sillä opiskelu on raastanut hermoni henkihieveriin. Univelkani on myös rajattoman suuri. Suurimman odotuksen tekee kuitenkin ne mahtavuudet, mitä tulen joulun kunniaksi itselleni ostamaan! He hee.. Kuulostaa varmaankin aika itsekkäältä, mutta olen sen ansainnut. Olen paiskinut ahkerasti töitä työni parissa mainostenjakajana. Palkka ei mikään ihan mieletön ole, mutta kyllä sillä summalla saa jo kaikenlaista. Voi miten kauan onkaan edellisest kirjoituksesta.. Paljon on tapahtunut. Nykyään vietän aikani koneella, vain mesettäen, sekä sangatsusivulla hengaten. Sieltä olen löytänyt hyviä ystäviä, joten käykää tekin katsomassa!

Nyt yritän saada valmiiksi erästä vaivalloista äidinkielen ainetta, joka ei edisty yhtään.. Katsotaan nyt. Ja huomenna on historian koe.. GAH! Ja tiistaina kemian koe.. Voi sentään.. Kyllä sitä joulua innolla odotetaan! Lisäksi riesanani on käteni, joka on vatun kipeä. Se johtuu siitä, kun sain tässä pari päivää sitten sikainfluenssarokotteen, jonka johdosta käteni kipeytyi. Hädin tuskin pystyn edes nostamaan sitä.

Ah, ja niin! Nyt pitäisi liikkua paljon ja syödän erityisen terveellisesti! Jouluhan on tunnetusti mässäilyjuhla melkeimpä jokaiselle suomalaiselle. Noh, tämmöistä mässäilyähän tämä elämä on..

 Heh.. Tämä tarjoaa varmasti hupia muillekkin, kuin sarjaa seuraaville

 GAH! Tämä oli niin hieno löytö, että oli pakko laittaa! Tätä seuratessa pitää kyllä osata englantia sen verran hyvin, että pystyy lukemaan ja ymmärtämään nopeasti. Onnea matkaan! (Leen ja Kiban oli parhaat XDD)

~Oyasumi nasai!