Hei.. Etsiskelen tässä aamutuimaan uutta avaus-kuvaa blogiini.. Joku kuva missä olisi gaara.. Löysin yhden ihanan kuvan missä on gaara, temari ja kankuroo, mutta se on hiukan liian kapea, nyyh... Joka tapauksessa etsintä jatkuu.. ihania gaara kuvia on NIIN paljon. Sitten tänään on taksvärkki-päivä.. Monet menevät isovanhemmilleen.. Itse pääsin erääseen kahvilaan.Työ-aika ja toimenkuvani on aika rentoja. Työvuoro on 12-16 ja työnä teen inventaariota yms. Sen jälkeen suuntaan mangamaanantaihin, jossa on toivottavasti naruto alennuksessa.. Ainakin fma on. Trinity bloodiakin voisi ehkä ostaa.. se alkaa vaikuttaa hyvältä. Sitten one piece.. katsotaan, jos otan sitäkin.. Minua painostetaan niin paljon lukemaan sitä, että kai se on pakko.

Sitten.. Mielenkiintoinen kirja, jota muunmuuassa luen tällä hetkellä... Johnny Deppin elämänkerta.. Kapinallinen nimeltään.. Jotkut jutut kuulostavat uskomattomilta ja koko hönen elämänsä on, kkuin suurta näytelmää! Köyhästä narkkarista tulee naisten(ja miksei miesten?) ihailema teini-idoli, jolla alkaa tulvia toimeksiantoja. Depp on toki yksi parhaista näyttelijöistä, mutta eikö hänen *palvontansa* ole mennyt liian pitkälle? Esimerkiksi juuri tässä kyseisessä elämänkerrassa sanotaan jonkun tytön lähettäneen kirjeen, jossa tyttö uhkaa tekevänsä itsemurhan, jos Depp ei vastaa hänelle. Tuo on jo hulluutta. Depp on vain yksi ihminen maailmassa. Ja kaiken lisäksi tässä ulottuvuudessa on paljon tärkeämpiä ihmisiä, kuin Depp. Mihin näyttelijöitä tarvitaan? Vastaus on tietenkin; Elokuvien tekemiseen. Miksi elokuvia tehdään? Vihdyttääkseen ihmisä. Aivan. Mutta entä ne oikeat sankarit? Ne, jotka oikeasti pelastavat maailmaa ja ihmishenkiä? Lääkärit, sairaanhoitajat, luonnonsuojelu-järjestöt, tutkijat, lähihoitajat.. Miksi filmitähdet, niin turhat, kuin tarpeelliset, saavat huomiota jatkuvasti, kun taas arjen sankarit, jäävät vaille kiitosta. Esimekriksi, lääkäri joka on tehnyt töitä jo 15 vuotta. Mitä nyt sitten käy, kun on lama? Hän saa potkut! Koulutetut ja työnsä taitavat potkaistaan pellolle! Ja tilalla otetaan kuka tahansa, jolle voidaan maksaa mahdollisimman vähän. Taas voimme todeta, että mihin tämä maailma on oikein menossa? Vastauskin on jo valmiina; Tuhoonsa.

Loppukevennyksenä pari kuvaa;

 Wow! Upea cossi!!

 

 Henkeäsalpaava kuva. Tämänlaisen julisteen haluaisin.. MIkä lienee mahdotonta, koska suomessa ei näin laadukkaita julisteita kai myydä..

 Mahtava kuva. Lieskat sopivat upeasti kuvaan ja asento täydentää kokonaisuuden.

Suloista..

Kiitos, tämä viesti on loppunut!