Hei, olen palannut vuosaaresta, isovanhempieni huomasta, tänne kylmään ja julmaan kaupunkiin.. tai alueeseen, mikä ikinä onkaan. Pahoittelen suuresti, mutta vähän aikaa sitten tein hienon kirjoituksen missä oli kaikkea kivaa, mutta sitten jotenkin poistin sen.. Teen uuden tällä viikolla. Mutta tämä on pakko laittaa!

KATSOKAA TÄMÄ; (toivottavasti toimii) Eli se on; Vanilla Ice: Ice, ice baby

http://www.youtube.com/watch?v=L8bSpLKAhKc 

Siis menen tämän kanssa naimisiin! No, en.. Mutta se on niin WIDSEEK/AKIRA!!!!!! Joka on uusin ystäväni. Jos joku ihmettelee, miksi tämä ei ole Ayan kappale, niin mielestäni tämä ei sovi hänelle. Aya-nii ei ole gansta.. hän on kuningas! TAI no Widseek on myös sarjassaan, mutta kuitenkin. Aina, kun kuulen tämän kappaleen, näen widseekin silmieni edessä tanssimassa jotain hiphoppia ja laulamassa; Ass ass baby.... i get,  ass, ass baby.. jeah... ass, ass baby... NIIN UPEAA!! Se kuulostaa ihan käärmeen suhinalta tai sihinältä! Siis se *ass ass*-juttu. Ja sanat on jotenkin NIIN widseekmäisiä

Siinä pieni maistiainen. Muuten, musiikkivideo on ihan hyvä, mutta ei se muistuta Widseekkiä, joten sitä ei välttämättä kannata katsoa.

Kuka katsoi eilen Taru Sormusten Herrasta tai Wallander; Salaisuus?? Minä renasin molemmilla, taisi tv mennä rikki.. No, ei sentään.. Legolas on niin hyvä tai siis Bloom näyttelee hyvin.. ja Aragorn on myös hyvä ja Gimli.. Sitten, katsokaa oikeasti Wallanderia! Se on hyvä!, mutta k-15... vaikka siinä ei mitään pahaa tapahdu.. tai mitään aivan kauheaa

EIIIIIIIIIIIIIIIIII! AUTTAKAA JOKU! Olen ihan pulassa sen kasvion kanssa! Ja Penne-kun.. muista tuoda se kasvikirja samalla, kun tuot Yuugit! TAI MUUTEN..... saan nelosen.. yyyh..